Ispovest dana: Našao sam jednu se*su devojku u koju sam se ludo zaljubio – CEKNET

Ispovest dana: Našao sam jednu se*su devojku u koju sam se ludo zaljubio

ISPOVEST:

Našao sam jednu se*su devojku u koju sam se ludo zaljubio, ima dobre noge jos bolju zadnjicu. Drugo veče kad sam je je*ao otpozadi neprimetno sam je slikao sa telefonom da imam dokaz da je*em najbolju ribu i pokazao sam sliku mom drugu. Moj drug je ispričao svim moji drugovi i oni su me otpisali zbog nje, stalno su mi govorili da me vara, zajebava i da ispadam budala…

Puknem u jednom trenutku i raskinem, da bih posle par dana video kako se svi oni vrte oko nje… Na njihovu nesreću nije naš raskid trajao baš dugo, nismo mogli jedno bez drugog, a ti drugari, pa oni mogu da mi sisaju ku*ac.

VIC:

Šetaju Mujo i Haso po selu i naidu na govno. Mujo ce Hasi: – Haso, bil ti pojeo ovo govno za 1000 eura? Misli Haso: – Jeste gadno, ali malo se potrpim i poslije mi ostane 1000 eura u džepu. Pristajem! Pojede Haso govno, uzme 1000 eura od Muje i nastave hodati. Opet Haso misli: – Za 1000 eura i nije bilo tako gadno, samo je problem da ce Mujo razglasiti po cijelom selu da sam pojeo govno i svi ce me zezati do kraja života.

Misli i Mujo: – E jesam glup! Ovaj se malo potrpio dok je pojeo govno i sada ima mojih 1000 eura. Hodajuci tako naidu na drugo govno i Haso ce: – Mujo, a bil ti pojeo ovo govno za 1000 euro? – Bih! I tako Mujo pojede govno i Haso mu dadne 1000 eura. Nastave hodati, kad ce Haso:

– E moj Mujo što smo blesavi: obojca smo pojeli po govno, a niko ništa nije zaradio. – Nema veze Haso, važno je da se pare okrecu !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *